Доставка

Rotatex.eu е on-line магазин, създаден, за да ви улесни при избора и покупката на голям брой градински, строителни, сервизни и други инструменти и аксесоари към тях.

Сайтът съдържа снимки и описание на стоките, класифицирани в категории, за ваше улеснение. Всички цени са с включено ДДС. Цената на всяка стока е за 1 брой и не включва доставка. Rotatex.eu ползва куриерски услуги на фирма Спиди. Цена на доставката в рамките на страната е 7,90 лв., независимо от количеството на пратката.

Доставка:

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиента поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчката се доставя на адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден. Поръчания продукт се доставя подходящо опакован и съгласно  ползвания транпорт за доставка.

В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес, поръчката се счита за отказана, и Ротатекс се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В този случай, ако клиента потвърди желанието си да получи поръчаната стока, след изтичане срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка, разходите по повторната доставка.

Работно време:

Поръчки в онлайн магазин rotatex.eu се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Работното време на консултантите в магазина е от понеделник до събота - 8:00- 18:30ч., като поръчките се обработват ежечасно и съгласно условията за доставка. Получени поръчки след 18:30ч. се обработват е се изпращат на следващия ден. Консултации относно продукти могат да бъдат извършвани по всяко време на нашите телефони.

0878 314 015

Приятно пазаруване!